Translate

AVI NARDIA ACADEMY




Η Ακαδημία Avi Nardia είναι μια νέα, μοντέρνα και διαισθητική σχολή πολεμικών τεχνών. Μερικές από τις διδασκαλίες προέρχονται από το στρατό, την αστυνομία και τις αντιτρομοκρατικές μονάδες, αλλά κυρίως είναι βαθιά ριζωμένες στις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες.

Χρησιμοποιώντας τεχνικές σε μεγάλο βαθμό από διάφορους κλάδους πολεμικών τεχνών, όπως το jiu jitsu, το kendo και το Kali το KAPAP KRAV MAGA - ISRAELI JIU JITSU έχει εξελιχθεί για να ενσωματώσει οποιαδήποτε μέθοδο αυτοάμυνας που μπορεί να λειτουργήσει σε πραγματικές καταστάσεις, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία για όλες τις ηλικίες και κάθε σωματότυπο. Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας την οικονομία κινήσεων του σώματος βάσει πέντε αρχών που είναι εύκολο να μάθουν και να χρησιμοποιήσουν όλοι οι μαθητές.

Η Ακαδημία Avi Nardia έχει εξελιχθεί ως η πληρέστερη σχολή αυτοάμυνας στον κόσμο.

 

WORLD WIDE ACADEMIES

Γυναίκες, άνδρες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί και παιδιά έχουν εξαπλώσει το ΚΑΠΑΠ και στις επτά ηπείρους (ναι, ακόμη και στην Ανταρκτική!).

Το KAPAP είναι ένα σύστημα για όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να προστατεύσουν τη ζωή και να επιδιώξουν την ειρήνη.

Το KAPAP είναι ένα ευέλικτο και πολυδιάστατο σύστημα για να διδάξει σε όλους να αναπτύξουν τις δεξιότητες για να κερδίσουν σε οποιαδήποτε κατάσταση.

 

EUROPEAN LOCATIONS


NORTH AMERICA LOCATIONS




SOUTH AMERICA LOCATIONS




ASIA/AUSTRALIASIA LOCATIONS









AFRICAN LOCATIONS



 


Επισκέπτες ιστοτόπου

Flag Counter