Translate

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ




ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Κατά την διάρκεια των 32 ετών υπηρεσίας στην Ελληνική Αστυνομία, υπηρέτησε στην Δίωξη Ναρκωτικών, στο Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων, στο τμήμα εκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας και ως υπεύθυνος Ασφάλειας Διπλωματικών Αρχών στο Χαρτούμ – Σουδάν.

Απόφοιτος της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας ως Εκπαιδευτής σε θέματα Αστυνομικής Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας - Οπλοτεχνικής και Αμυντικής Σκοποβολής.

Απόφοιτος της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας ως Προσωπικό Ασφαλείας σε Ελληνικές Διπλωματικές Αρχές.

·        Security Management CBRNE - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας

·        Πτυχιούχος προπονητής Γ.Γ.Α. στο Παγκράτιο Άθλημα

·        Προέδρος – Εκπαιδευτής KAPAP KRAV MAGAISRAELI JIU JITSUAVI NARDIA ACADEMY HELLAS

·        Εκπαιδευτής Kick Boxing

·        Εκπαιδευτής ΕΛ.ΑΣ.

·        Εκπαιδευτής Στρατονομίας

·        Εκπαιδευτής Α΄ Βοηθειών στην εταιρεία Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ)

·        Εκπαιδευτής ASP

·        Εκπαιδευτής CPO

Κατά την διάρκεια της θητείας του στην ΕΛ.ΑΣ. του απονεμήθηκαν δύο φορές το Μετάλλιο Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας και μια φορά το Μετάλλιο Αστυνομικού Σταυρού για ένοπλη συμπλοκή με εμπόρους ναρκωτικών κατά την διάρκεια σύλληψης αυτών.

Επίσης του απονεμήθηκαν:

25 Έπαινοι

8 Εύφημες μνείες και

67 Ευαρέσκειες

Ως αθλητής διακρίθηκε στην 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στην Δανία και 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στην Λαμία. Είναι συνιδρυτής μαζί με τον Zuan Antonio Samarang της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βάσκικης Πελότας.

Με πάνω 30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης σε διάφορες πολεμικές τέχνες και CQB, είναι σήμερα επικεφαλής της AVI NARDIA ACADEMY HELLASKAPAP KRAV MAGAISRAELI JIU JITSU προσφέροντας στην αναδόμηση της εκπαίδευσης για την ασφάλεια του πολίτη και του επαγγελματία. 

 


Επισκέπτες ιστοτόπου

Flag Counter