Translate

AVI NARDIA



Ο Avi Nardia είναι ένας παγκοσμίου φήμης δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Έχει διδάξει σε όλο τον κόσμο για δεκαετίες και ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία για να διδάξει την πολεμική τέχνη αυτοάμυνας KAPAP.

Κατά τη διάρκεια των 24 ετών ως εφεδρικός αξιωματικός, ο Avi Nardia (Major, IDF Res.) υπηρέτησε ως επίσημος εκπαιδευτής hand-to-hand και ως αξιωματικός ασφάλειας.

Υπηρέτησε επίσης σε μια Ισραηλινή Ειδική Αντιτρομοκρατική Μονάδα ως μέλος της ομάδας πληροφοριών με το αξίωμα του Στρατηγού Επιτελείου (NCO) και ως επίσημος εκπαιδευτής  αμυντικής τακτικής / CQB. Υπηρέτησε επίσης στην Ισραηλινή Επιχειρησιακή Αστυνομική Ακαδημία ως επίσημος εκπαιδευτής αμυντικών τακτικών και επιχειρησιακής συμπεριφοράς.

Στα 24 χρόνια εφεδρικής υπηρεσίας στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF), κέρδισε τον βαθμό του Ταγματάρχη. Έχει επίσης εκπαιδεύσει αστυνομικές υπηρεσίες και ένοπλες δυνάμεις σε όλο τον κόσμο, από αστυνομικούς περιπολίας έως μέλη της ομάδας SWAT, SRT και SERT, καθώς και μονάδες στρατού, θαλάσσιων και αντιτρομοκρατικών και ειδικών δυνάμεων.

Είναι ένας από τους λίγους εκπαιδευτές που ήταν επίσημος εκπαιδευτής για τον ισραηλινό στρατό, την ισραηλινή αστυνομία και τις ισραηλινές αντιτρομοκρατικές μονάδες.

Με 50 χρόνια εμπειρίας σε διαφορετικές πολεμικές τέχνες και CQB, το Avi Nardia Kapap Combatives χρησιμεύει ως δεξαμενή σκέψης, αποθετήριο γνώσεων και ΕΜΠΕΙΡΙΑ σε σχέση με το επόμενο επίπεδο στην αυτοάμυνα.

Οι σημερινοί συνδυασμοί τεχνικών KAPAP βασίζονται στην κατανόηση και τη χρήση ρεαλιστικών σεναρίων που έχουν προκύψει από την εμπειρία του πραγματικού κόσμου σε μερικά από τα χειρότερα και πιο απειλητικά περιβάλλοντά. Συγκεκριμένα, το KAPAP ελαχιστοποιεί την ανάγκη χρήσης δύναμης εκ μέρους του ασκούμενου δίνοντας του την δυνατότητα να αναλάβει δράση για την προστασία του εαυτού του ή των αγαπημένων του.


ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ AVI NARDIA

CIVILIAN

Men, women and children in over 35 countries have gained peace of mind and confidence from learning KAPAP.

 

Civilian clients have also included:

VIP Protection Units

Airline Security

United American Civil Taskforce

Inuit Tribes

Residents of High Crime Areas

Body Guards

Private Security

 

POLICE

Serbian PTJ

U.S.Marshalls

Italian Carabineri

Royal Canadian Police

London Metro Police

Orange County S.W.A.T.

Upland, CA S.W.A.T.

Texas Dept of Public Safety Houston

Metro Police San Jose Police

Warwick Police

Lancaster S.E.R.T.

Connecticut S.O.R.T.

 

MILITARY

Israel Special Forces

Israel Police

Brazil Special Forces B.O.P.E.

Serbian Gendarmerie

U.S.Army

U.S. Army SOCOM

U.S.Marine Corps

U.S. Navy










 

 

 


Επισκέπτες ιστοτόπου

Flag Counter