Translate

ΓΙΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ AVI NARDIA ACADEMY HELLAS




ΓΙΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ


Η Avi Nardia Academy Hellas στα πλαίσια προώθησης και ανάπτυξης των πολεμικών και μαχητικών αθλημάτων καθώς και της Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας – Ασφάλειας, διοργανώνει σχολεία Εκπαιδευτών αυτοάμυνας KAPAP KRAV MAGAISRAELI JIU JITSU και σχολεία εκπαιδευτών LAW ENFORCEMENT στοχεύοντας στην δημιουργία εκπαιδευτικών κέντρων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στο εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν ιδιοκτήτες γυμναστηρίων και αθλητικών συλλόγων, αθλητές πολεμικών και μαχητικών αθλημάτων καθώς και όσοι ενδιαφέρονται για την Αυτοάμυνα – Αυτοπροστασία.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το Σχολείο Εκπαιδευτών περιλαμβάνει μια πληθώρα μαθημάτων και αξιολογήσεων που δίνουν τα απαραίτητα εργαλεία στον συμμετέχοντα να κατανοήσει την έννοια της Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας και τον ρόλο της μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Δεν απαιτείτε καμία προγενέστερη εμπειρία και γνώση, διότι το πρόγραμμα είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι κατανοητό και ευπροσάρμοστο στον καθένα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο εκπαιδευτικούς πυλώνες, τον θεωρητικό και τον πρακτικό. Στον θεωρητικό τομέα αναπτύσσεται κυρίως ο ρόλος της Αυτοπροστασίας και της πρόληψης καθώς και τακτικές διαχείρισης βίαιων περιστατικών. Στον πρακτικό τομέα παρουσιάζονται οι τεχνικές που με την μικρότερη σωματική ενέργεια και μέσω της ρεαλιστικής εκπαίδευσης θα επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για την ένταξη στο μητρώο εκπαιδευτών KAPAP KRAV MAGAISRAELI JIU JITSU απαιτείται η παρακολούθηση του Σχολείου Εκπαιδευτών και η επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτού.

Τα σχολεία εκπαιδευτών πραγματοποιούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δίνεται επίσης η δυνατότητα πραγματοποίησης Σχολείου εκπαιδευτών και στον τόπο δραστηριοποίησης του ενδιαφερόμενου.


Για εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την κάτωθι φόρμα:



Πληροφορίες
info@groupinteract.com
00(30) 6987 338 488

Επισκέπτες ιστοτόπου

Flag Counter